Аджика “По-Домашньому”

350,00 

-
+
Артикул: Невідомо Категорія:

Опис

Аджика – це смачна пікантна приправа, яку часто використовують до основних страв або до хліба. Має пастоподібну форму. Яскравий червоний колір робить її ще більш апетитною та привабливою.

Аджику можна готувати для вживання кожного дня (сира аджика), а можна також і консервувати (приварювати – таку робимо ми). Така закуска на зиму подарує приємні емоції в холодні вечори і нагадає про літні деньочки. Зберігати її можна 1-1,5 роки без холодильника, після відкриття – зберігати в холодильнику!

Склад: помідори домашні, перець болгарський домашній, цибуля домашня, морква домашня, яблука кисло-солодкі домашні, перець гіркий домашній, часник домашній, сіль, оцет домашній яблуневий, олія гірчична сиродавлена нерафінована ТМ “ЖивоДар”.

БЖВ на 100г: 51.9 кКал.

Білки: 1.4 гр. Жири: 3.7 гр. Вуглеводи: 8 гр.

Аджика НЕ гостра, все в міру, дуже смачна і корисна!

Додаткова інформація

Об'єм

100мл, 200мл, 250мл, 500мл, 1000мл

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Аджика “По-Домашньому””“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *