Опис
ЗАСТОСУВАННЯ В КУЛІНАРІЇ
Кокосова стружка – це в основному компонент корисних солодощів. Її додають у цукерки, веганські сирки, тістечка, торти, халву, булочки, шоколад, морозиво. Поєднується з сухофруктами, прянощами, горіхами та медом. Часто застосовується як кондитерський декор.
Може використовуватися як ароматизатор у солоних та прісних стравах – гарнірах, йогуртах, нарізках та салатах. В азіатських кухнях її часто додають до морепродуктів (дуже смачно зі смаженими креветками). Підходить для паніровки у поєднанні із сухарями.
Якщо змішати кокосову стружку з молоком у шейкері – вийде корисний ароматний напій, який дуже подобається дітям.
КОРИСНІ ВЛАСТИВОСТІ
Кокосова стружка підтримує в нормі роботу імунної системи, має антиоксидантні та протипухлинні властивості. Застосовується для профілактики паразитів. Здатна відновлювати сили після важких фізичних та розумових навантажень. При зовнішньому застосуванні виявляє антисептичний, ранозагоювальний та детоксикувальний ефект, може використовуватися як скраб.
Видільна система. Очищення від токсинів та радіонуклідів.
Кровоносна система. Зміцнення серцевого м’яза, зниження холестерину у крові, профілактика атеросклерозу. Нормалізація артеріального тиску.
Травна система. Допомога у засвоєнні вітамінів та мінералів. М’яке очищення кишечника, легкий проносний ефект (поліпшення перистальтики, усунення запорів). Живлення корисного мікробіома, підтримка функції ферментів.
Нервова система. Підбадьорливий та енергетичний ефект. Поліпшення мозкової діяльності. Підтримка гостроти зору.
Покривна система. Захист шкіри за несприятливих погодних умов, регенерація після опіків та обвітрювання. Поліпшення стану волосся.
Ендокринна система. Стабілізація цукру в крові, роботи щитовидної залози та менструального циклу. Прискорення метаболізму. Допомога у боротьбі з інфекціями та грибками (Staphylococcus aureus, Candida albicans та ін.).
Опорно-рухова система. Сприяння формуванню та міцності кісток.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.