Шрот (жмых) Рижика/Рижія після холодного віджиму.
Шрот (жмых) – це продукт з високим вмістом протеїну та клітковини. Добувається з олійних рослин шляхом екстрагування жиру з насіння або горіхів.
Шроти багаті на мінерали, вітаміни, жирні кислоти, рослинні білки, антиоксиданти, а також такі мікроелементи як калій, кальцій, магній і цинк, які необхідні для нормального існування людини.
Головний компонент шроту – це клітковина, яка життєво необхідна організму людини для підтримки та функціонування стравоходу, також вона підвищує апетит та виводить токсичні речовини з організму. Норма споживання клітковини для здорової людини складає близько 40 г (залежно від маси тіла). Для оздоровлення організму насамперед треба його очистити – а вживання шроту тут відіграє важливу роль.
Вживання шроту в їжу як натуральна добавка дозволяє поліпшити властивості продукту та збагатити його на клітковину, вітаміни та мінерали, які підвищують обмін речовин, зміцнюють імунітет та нормалізують кислотно-лужний баланс в організмі. З організму виводяться всі шлаки, і загальне самопочуття людини покращується та зміцнюється.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Ціна за 1 кг | 30 |
Вага | 1000 г |
- Ціна: 40 ₴/кг