Може використовуватись як харчова добавка до страв : супів, каш, салатів - в сирому вигляді (хрустка- діє як щітка для кишківника), також додаватись при випіканні хліба, тощо.
Шрот (жмих) – це продукт з високим вмістом протеїну та клітковини. Видобувається з олійних рослин шляхом екстрагування жиру з насіння або горіхів.
Шроти багаті на мінерали, вітаміни, жирні кислоти, рослинні білки, антиоксиданти, а також такі мікроелементи як калій, кальцій, магній і цинк, які необхідні для нормального існування людини.
Головний компонент шроту - це клітковина, яка життєво необхідна організму людини для підтримки і функціонування харчового тракту, також вона підвищує апетит і виводить токсичні речовини з організму. Норма споживання клітковини для здорової людини становить близько сорока грамів (залежно від маси тіла). Для оздоровлення організму насамперед треба його очистити – а вживання шроту відіграє важливу роль.
Вживання шроту в їжу як натуральної добавки дозволяє покращити властивості продукту та збагатити його на клітковину, вітаміни та мінерали, які підвищують обмін речовин, зміцнюють імунітет та нормалізують кислотно-лужний баланс в організмі. З організму виводяться всі шлаки, і загальне самопочуття людини покращується та зміцнюється.
- Ціна: 40 ₴/кг