Насіння конопель — джерело поліненасичених жирних кислот омега-6 і омега-3 (30% загальної калорійності), а також білків (25%). Поєднання цих речовин сприяє тривалому відчуттю ситості та зменшує ризик переїдань і тяги до шкідливих жирів і вуглеводів. Покращує травлення і знижує рівень холестерину.
Користь насіння:
Кислоти та вітаміни, що містяться в насінні, знижують ризик атеросклерозу. Для здоров'я серцево-судинної системи також важливо уникати стресів, і вітаміни групи B, що містяться в насінні, допомагають впоратися з переживаннями та покращують сон.
Для кишківника корисна клітковина, що становить оболонку насіння. Вона слугує поживним середовищем для природної мікрофлори, а також прискорює травлення, не даючи змогу токсинам і шлакам затримуватися в організмі.
Підвищують опірність організму інфекціям і вірусам магній, калій і цинк.
Олії, що видобуваються з насіння, використовуються в кулінарії, косметології.
- Ціна: 300 ₴/г