Біо-комплекс Жива-Віт ТМ "Жива Сила Винограду"
1 800 ₴
- В наявності
- Код: 250мл
+380 (97) 255-06-39
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Біо-комлекс «Жива-Віт» – дієтична добавка до раціону харчування, джерело антиоксидантів, вітамінів, поліненасичених жирних кислот, амінокислот, мікро – і макроелементів.
Склад: живиця кедра, олія кісточок абрикосу та винограду, транс-ресвератрол (500мг на 5мл - 1 прийом).
Живиця (терпентин) – це смола хвойних дерев. Терпентин міститься у смоляних ходах, які пронизують всі частини дерева, і виділяється при його пошкодженні. Застигаючи на поверхні пошкодженого місця, терпентин охороняє дерево від проникнення патогенних грибів, короїдів, та інших шкідників. Також терпентин сприяє загоєнню пошкодженого місця. Перелічені захисні й цілющі властивості терпентину пояснюються наявністю в ньому бактерицидних і дезінфікуючих речовин. Саме завдяки вмісту цих речовин терпентин використовується в народній медицині. І саме через здатність загоювати рани так цінується живиця.
До складу живиці входять смоляні кислоти: абієтинова, ламбертиановая, декстропімаровая, сапиновая, а так само лауринова, пальмітинова, пальмітоолеїнова, олеїнова, стеаринова та ін.
Чисту кедрову живицю використовувати для лікування неможливо. Живиця розчиняється в рослинній олії при температурі близько 50 градусів Цельсія. Оскільки перегрівання інгредієнтів не відбувається, одержаний розчин несе в собі цілющі властивості живиці, а також зберігає корисні речовини, якими багата рослинна олія.
Живиця кедра – це потужний антиоксидант природного походження і прекрасний імуностимулятор. Вона має антисептичні, бактерицидні, знеболюючі, протиглисні, протипухлинні, розсмоктуючі, протигрибкові, дезодоруючі, дезінфікуючі, протизапальні, ранозагоювальні властивості.
Живиця кедра є прекрасним засобом для стимуляції кровообігу і обмінних процесів в головному мозку. Покращує інтегративну діяльність мозку, особливо при атеросклерозі, травмах та інших захворюваннях з явним порушенням мозкового кровообігу (порушення пам'яті, уваги, мови, запаморочення). Допомагає при гіпоксії мозку, спричиненій гострими вірусними та мікроплазменими інфекціями, наприклад, вірусом кліщового енцефаліту.
Останні наукові дослідження довели, що регулярне вживання живиці включає процес регенерації на клітинному рівні і відновлює структуру та функцію клітин печінки і підшлункової залози.
Виводить з організму солі важких металів. Має гепатопротекторну, противиразкову, бактерицидну, протизапальну, антисклеротичну дію, нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту, лікує дисбактеріоз.
Нормалізує обмін речовин, зменшує інтоксикацію (отруєння) організму при прийомі хімічних препаратів. Має загальнозміцнюючу дію, знижує синдром втоми, підвищує розумову та фізичну працездатність. Нормалізує серцеву діяльність, у т. ч. при інфаркті міокарда. Лікує всі види простудних захворювань, бронхолегеневі та ЛОР захворювання. Знаходить застосування кедрова живиця і як ефективний протипухлинний засіб.
Таким чином, регулярне застосування живиці відновлює захисну функцію клітин на молекулярному рівні, призводить до поліпшення мозкового та периферичного кровообігу, сприяє насиченню органів і тканин киснем. Природні фітонциди живиці мають сприятливий вплив на нервову систему людини.
Виноградна олія - являє собою рослинне масло, отримане з насіння винограду.
Метод холодного пресування дозволяє зберегти в ньому всі необхідні біологічно активні речовини, що визначають його антиоксидантні та регенеруючі властивості.
В олії виноградної кісточки сконцентровані цінні жирні кислоти Омега-3, Омега – 6, вітамін А, вітамін Е, лінолева, пальмітинова, стеаринова та олеїнова кислота, а також ліцетин, процианидин, кампестерол, бетаситостерол, стигмастерол.
Виноградна олія знижує рівень холестерину, має протизапальну дію і виступає в ролі потужного антиоксиданту з антивіковим ефектом.
Олія виноградної кісточки сприяє поліпшенню роботи серця і кровоносних судин, функціонуванню нервової та ендокринної систем, а також ефективному очищенню організму від токсинів, перешкоджає ожирінню.
В олії виноградних кісточок велика кількість Омега -3 і Омега – 6 жирних кислот, дуже важливих для синтезу простагландинів – речовин, необхідних для зниження агрегації тромбоцитів крові і зменшення будь-якого типу запалення. Омега-6 і Омега-3 не синтезуються організмом людини, і їх необхідно вводити в раціон харчування.
Крім того, воно не містить холестерину, а його компоненти допомагають збільшити «корисний» холестерин і знизити «поганий» холестерин і тригліцериди. Таким чином, масло виноградних кісточок вважається союзником у збереженні здоров'я серцево-судинної системи і в профілактиці гіпертонії, ожиріння та діабету.
Корисні властивості олії винограду:
Активний антиоксидант. Виноградна олія при прийомі всередину уповільнює процеси старіння, сприяє оновленню клітин і перешкоджає їх руйнуванню. Виступає в ролі потужного протизапального засобу. Покращує метаболізм.
Протизапальний ефект. Знімає запалення, роздратування слизових оболонок, нормалізує процес травлення і обмін речовин, сприяє нормалізації мікрофлори та знижує ризик гормональних порушень.
Антисклеротичний ефект і поліпшення роботи серцево-судинної системи. Ця олія також ефективно і в профілактиці атеросклерозу, адже комбінація активних речовин сприяє стабілізації і зниженню рівня холестерину. Також вона робить більш еластичними стінки судин, активізує кровообіг і попереджає купороз і варикоз. Застосовується для профілактики основних серцево-судинних захворювань.
Олія абрикосу - багата поліненасиченими жирними кислотами: лінолева, олеїнова, пантотенова і вітамінами групи А, С, В, F в активній формі, які благотворно впливають на весь організм, а також мінеральними речовинами, особливо залізом, кобальтом і міддю, що сприяють кровотворенню. У ньому є значна кількість тригліцеридів, природних восків, стеаринов, пектинових речовин, ферментів, токоферол.
Дослідження, проведені багатьма вченими, довели незвичайну користь абрикосу олії.
Відомо, що абрикос містить в своєму складі велику кількість калію, тому абрикосу олія дуже корисна для людей, у яких є порушення в роботі серцево-судинної системи і ритмічності серця.
Незамінним є абрикосу олія при інтоксикації важкими металами і при онкологічних захворюваннях.
Внаслідок унікального хімічного складу і високого вмісту заліза даний продукт надає позитивний вплив на процеси кровотворення, тому дуже корисний для людей, які страждають на анемію.
Школярі і студенти часто вживають цей продукт для поліпшення пам'яті і розумових процесів, так як завдяки вмісту магнію і фосфору, підвищується активність мозку.
Застосування олії абрикосових кісточок сприяє профілактиці різних захворювань: гіповітамінозу, захворювання нирок, захворювання серцево–судинної системи, гастриту, запорів, захворювання шлунково-кишкового тракту, кашлю, гикавки, захворюванння нервової системи, стресів, захворювання щитовидної залози, цукрового діабету, алергії, рахіту.
Корисні властивості олії абрикосу:
- покращує діяльність серцево-судинної системи;
- нормалізує метаболізм;
- знижує концентрацію шкідливого холестерину;
- зміцнює імунітет;
- знімає запалення.
Транс-ресвератрол – натуральна протимікробна речовина, що виділяється деякими рослинами в якості захисної реакції у відповідь на ушкодження і проникнення різних грибків, бактерій і УФ випромінювання.
У природі ресвератрол можна зустріти у двох ізомерних формах – цис – і транс-. Одна з них, а саме транс-ізомер, як показали численні дослідження, є найбільш біоактивною та корисною формою ресвератролу. Японський горець є одним з першоджерел ресвератролу. Сьогодні він вважається одним із найкращих джерел цього цінного поліфенолу. В Горці японському міститься до 187 мг/кг ресвератролу – це приблизно в 50 – 100 разів більше, ніж в якому-небудь іншому природному джерелі.
Ресвератрол володіє вираженою антиканцерогенною активністю і пригнічує процеси в клітинах, що ведуть до виникнення, розвитку і прогресування онкологічних утворень. Ця речовина здатна підвищувати еластичність кровоносних судин, а також знижувати кров'яний тиск і рівень холестерину. Ресвератрол здатний регулювати жировий обмін, надаючи ефект безпосередньо на жирові клітини, таким чином дана речовина може допомогти запобігти розвитку ожиріння або може підходити для боротьби з ожирінням.
Ресвератрол рекомендований для профілактики і лікування цукрового діабету. Він підвищує чутливість тканин до інсуліну і не дає глюкозі накопичуватися в крові. Ефективність ресвератролу посилюється при вживанні його одночасно з виноградними поліфенолами, що містяться в олії кісточок винограду.
Корисні властивості ресвератролу:
– ефективний для профілактики захворювань серцево-судинної системи;
– здатний запобігати онкологічним захворюванням;
– сповільнює процеси старіння;
– ефективний для профілактики і лікування цукрового діабету;
– запобігає розвитку ожиріння;
– має протизапальну та антимікробну дію;
– захищає мозок і когнітивне здоров'я;
– покращує стан шкіри, зір і пам'ять;
– покращує функціональний стан щитовидної залози;
– захищає клітини печінки від токсинів.
Форма випуску: ПЕТ пляшка ємністю 250 мл з пластиковою ложкою.
Спосіб застосування та дозування: з метою профілактики – дітям з 6 до 14 років – по 0,5 чайної ложки 1 раз на день за 30 хвилин до вживання їжі; дорослим по 1 чайній ложці 1 раз на день за 30 хвилин до вживання їжі. Дітям і дорослим при комплексній терапії – по 1 чайній ложці 2 рази на день за 30 хвилин до вживання їжі. Перед вживанням рекомендується випити склянку води. Можлива наявність осаду. Перед вживанням збовтати.
Застереження щодо застосування: непереносимість окремих компонентів продукту, дітям до 3 років, період лактації у жінок.
Склад: живиця кедра, олія кісточок абрикосу та винограду, транс-ресвератрол (500мг на 5мл - 1 прийом).
Живиця (терпентин) – це смола хвойних дерев. Терпентин міститься у смоляних ходах, які пронизують всі частини дерева, і виділяється при його пошкодженні. Застигаючи на поверхні пошкодженого місця, терпентин охороняє дерево від проникнення патогенних грибів, короїдів, та інших шкідників. Також терпентин сприяє загоєнню пошкодженого місця. Перелічені захисні й цілющі властивості терпентину пояснюються наявністю в ньому бактерицидних і дезінфікуючих речовин. Саме завдяки вмісту цих речовин терпентин використовується в народній медицині. І саме через здатність загоювати рани так цінується живиця.
До складу живиці входять смоляні кислоти: абієтинова, ламбертиановая, декстропімаровая, сапиновая, а так само лауринова, пальмітинова, пальмітоолеїнова, олеїнова, стеаринова та ін.
Чисту кедрову живицю використовувати для лікування неможливо. Живиця розчиняється в рослинній олії при температурі близько 50 градусів Цельсія. Оскільки перегрівання інгредієнтів не відбувається, одержаний розчин несе в собі цілющі властивості живиці, а також зберігає корисні речовини, якими багата рослинна олія.
Живиця кедра – це потужний антиоксидант природного походження і прекрасний імуностимулятор. Вона має антисептичні, бактерицидні, знеболюючі, протиглисні, протипухлинні, розсмоктуючі, протигрибкові, дезодоруючі, дезінфікуючі, протизапальні, ранозагоювальні властивості.
Живиця кедра є прекрасним засобом для стимуляції кровообігу і обмінних процесів в головному мозку. Покращує інтегративну діяльність мозку, особливо при атеросклерозі, травмах та інших захворюваннях з явним порушенням мозкового кровообігу (порушення пам'яті, уваги, мови, запаморочення). Допомагає при гіпоксії мозку, спричиненій гострими вірусними та мікроплазменими інфекціями, наприклад, вірусом кліщового енцефаліту.
Останні наукові дослідження довели, що регулярне вживання живиці включає процес регенерації на клітинному рівні і відновлює структуру та функцію клітин печінки і підшлункової залози.
Виводить з організму солі важких металів. Має гепатопротекторну, противиразкову, бактерицидну, протизапальну, антисклеротичну дію, нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту, лікує дисбактеріоз.
Нормалізує обмін речовин, зменшує інтоксикацію (отруєння) організму при прийомі хімічних препаратів. Має загальнозміцнюючу дію, знижує синдром втоми, підвищує розумову та фізичну працездатність. Нормалізує серцеву діяльність, у т. ч. при інфаркті міокарда. Лікує всі види простудних захворювань, бронхолегеневі та ЛОР захворювання. Знаходить застосування кедрова живиця і як ефективний протипухлинний засіб.
Таким чином, регулярне застосування живиці відновлює захисну функцію клітин на молекулярному рівні, призводить до поліпшення мозкового та периферичного кровообігу, сприяє насиченню органів і тканин киснем. Природні фітонциди живиці мають сприятливий вплив на нервову систему людини.
Виноградна олія - являє собою рослинне масло, отримане з насіння винограду.
Метод холодного пресування дозволяє зберегти в ньому всі необхідні біологічно активні речовини, що визначають його антиоксидантні та регенеруючі властивості.
В олії виноградної кісточки сконцентровані цінні жирні кислоти Омега-3, Омега – 6, вітамін А, вітамін Е, лінолева, пальмітинова, стеаринова та олеїнова кислота, а також ліцетин, процианидин, кампестерол, бетаситостерол, стигмастерол.
Виноградна олія знижує рівень холестерину, має протизапальну дію і виступає в ролі потужного антиоксиданту з антивіковим ефектом.
Олія виноградної кісточки сприяє поліпшенню роботи серця і кровоносних судин, функціонуванню нервової та ендокринної систем, а також ефективному очищенню організму від токсинів, перешкоджає ожирінню.
В олії виноградних кісточок велика кількість Омега -3 і Омега – 6 жирних кислот, дуже важливих для синтезу простагландинів – речовин, необхідних для зниження агрегації тромбоцитів крові і зменшення будь-якого типу запалення. Омега-6 і Омега-3 не синтезуються організмом людини, і їх необхідно вводити в раціон харчування.
Крім того, воно не містить холестерину, а його компоненти допомагають збільшити «корисний» холестерин і знизити «поганий» холестерин і тригліцериди. Таким чином, масло виноградних кісточок вважається союзником у збереженні здоров'я серцево-судинної системи і в профілактиці гіпертонії, ожиріння та діабету.
Корисні властивості олії винограду:
Активний антиоксидант. Виноградна олія при прийомі всередину уповільнює процеси старіння, сприяє оновленню клітин і перешкоджає їх руйнуванню. Виступає в ролі потужного протизапального засобу. Покращує метаболізм.
Протизапальний ефект. Знімає запалення, роздратування слизових оболонок, нормалізує процес травлення і обмін речовин, сприяє нормалізації мікрофлори та знижує ризик гормональних порушень.
Антисклеротичний ефект і поліпшення роботи серцево-судинної системи. Ця олія також ефективно і в профілактиці атеросклерозу, адже комбінація активних речовин сприяє стабілізації і зниженню рівня холестерину. Також вона робить більш еластичними стінки судин, активізує кровообіг і попереджає купороз і варикоз. Застосовується для профілактики основних серцево-судинних захворювань.
Олія абрикосу - багата поліненасиченими жирними кислотами: лінолева, олеїнова, пантотенова і вітамінами групи А, С, В, F в активній формі, які благотворно впливають на весь організм, а також мінеральними речовинами, особливо залізом, кобальтом і міддю, що сприяють кровотворенню. У ньому є значна кількість тригліцеридів, природних восків, стеаринов, пектинових речовин, ферментів, токоферол.
Дослідження, проведені багатьма вченими, довели незвичайну користь абрикосу олії.
Відомо, що абрикос містить в своєму складі велику кількість калію, тому абрикосу олія дуже корисна для людей, у яких є порушення в роботі серцево-судинної системи і ритмічності серця.
Незамінним є абрикосу олія при інтоксикації важкими металами і при онкологічних захворюваннях.
Внаслідок унікального хімічного складу і високого вмісту заліза даний продукт надає позитивний вплив на процеси кровотворення, тому дуже корисний для людей, які страждають на анемію.
Школярі і студенти часто вживають цей продукт для поліпшення пам'яті і розумових процесів, так як завдяки вмісту магнію і фосфору, підвищується активність мозку.
Застосування олії абрикосових кісточок сприяє профілактиці різних захворювань: гіповітамінозу, захворювання нирок, захворювання серцево–судинної системи, гастриту, запорів, захворювання шлунково-кишкового тракту, кашлю, гикавки, захворюванння нервової системи, стресів, захворювання щитовидної залози, цукрового діабету, алергії, рахіту.
Корисні властивості олії абрикосу:
- покращує діяльність серцево-судинної системи;
- нормалізує метаболізм;
- знижує концентрацію шкідливого холестерину;
- зміцнює імунітет;
- знімає запалення.
Транс-ресвератрол – натуральна протимікробна речовина, що виділяється деякими рослинами в якості захисної реакції у відповідь на ушкодження і проникнення різних грибків, бактерій і УФ випромінювання.
У природі ресвератрол можна зустріти у двох ізомерних формах – цис – і транс-. Одна з них, а саме транс-ізомер, як показали численні дослідження, є найбільш біоактивною та корисною формою ресвератролу. Японський горець є одним з першоджерел ресвератролу. Сьогодні він вважається одним із найкращих джерел цього цінного поліфенолу. В Горці японському міститься до 187 мг/кг ресвератролу – це приблизно в 50 – 100 разів більше, ніж в якому-небудь іншому природному джерелі.
Ресвератрол володіє вираженою антиканцерогенною активністю і пригнічує процеси в клітинах, що ведуть до виникнення, розвитку і прогресування онкологічних утворень. Ця речовина здатна підвищувати еластичність кровоносних судин, а також знижувати кров'яний тиск і рівень холестерину. Ресвератрол здатний регулювати жировий обмін, надаючи ефект безпосередньо на жирові клітини, таким чином дана речовина може допомогти запобігти розвитку ожиріння або може підходити для боротьби з ожирінням.
Ресвератрол рекомендований для профілактики і лікування цукрового діабету. Він підвищує чутливість тканин до інсуліну і не дає глюкозі накопичуватися в крові. Ефективність ресвератролу посилюється при вживанні його одночасно з виноградними поліфенолами, що містяться в олії кісточок винограду.
Корисні властивості ресвератролу:
– ефективний для профілактики захворювань серцево-судинної системи;
– здатний запобігати онкологічним захворюванням;
– сповільнює процеси старіння;
– ефективний для профілактики і лікування цукрового діабету;
– запобігає розвитку ожиріння;
– має протизапальну та антимікробну дію;
– захищає мозок і когнітивне здоров'я;
– покращує стан шкіри, зір і пам'ять;
– покращує функціональний стан щитовидної залози;
– захищає клітини печінки від токсинів.
Форма випуску: ПЕТ пляшка ємністю 250 мл з пластиковою ложкою.
Спосіб застосування та дозування: з метою профілактики – дітям з 6 до 14 років – по 0,5 чайної ложки 1 раз на день за 30 хвилин до вживання їжі; дорослим по 1 чайній ложці 1 раз на день за 30 хвилин до вживання їжі. Дітям і дорослим при комплексній терапії – по 1 чайній ложці 2 рази на день за 30 хвилин до вживання їжі. Перед вживанням рекомендується випити склянку води. Можлива наявність осаду. Перед вживанням збовтати.
Застереження щодо застосування: непереносимість окремих компонентів продукту, дітям до 3 років, період лактації у жінок.
Інформація для замовлення
- Ціна: 1 800 ₴