Аджика – це смачна пікантна приправа, яку часто використовують до основних страв або до хліба. Має пастоподібну форму. Яскравий червоний колір робить її ще більш апетитною та привабливою.
Аджику можна готувати для вживання кожного дня (сира аджика), а можна також і консервувати (приварювати - таку робимо ми). Така закуска на зиму подарує приємні емоції в холодні вечори і нагадає про літні деньочки. Зберігати її можна 1-1,5 роки без холодильника, після відкриття - зберігати в холодильнику!
Склад: помідори домашні, перець болгарський домашній, цибуля домашня, морква домашня, яблука кисло-солодкі домашні, перець гіркий домашній, часник домашній, сіль, оцет домашній яблуневий, олія гірчична сиродавлена нерафінована ТМ "ЖивоДар".
БЖВ на 100г: 51.9 кКал.
Білки: 1.4 гр. Жири: 3.7 гр. Вуглеводи: 8 гр.
Аджика НЕ гостра, все в міру, дуже смачна і корисна!
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Тип | Соус песто |
Упаковка | Скляна банка |
Вага | 200 г |
Об`єм | 200 мл |
- Ціна: 300 ₴